eszterlanc8640@gmail.com

Cégérünk

Cégérünk

MAGUNKRÓL

MIÉRT "ESZTERLÁNC" ? MERT HÁLA ZSIKÓNÉ ESZTERNEK, CSOPORTVEZETŐNKNEK ÖSSZEVERBÚVÁLT BENNÜKET 2004 JANUÁRJÁBAN. MINDANNYIAN AZÉRT JÖTTÜNK ÖSSZE, MERT MÁR MEGFERTŐZÖTT, VAGY ÉPPEN AKKOR KAPOTT EL BENNÜNKET A FOLTVARRÁS SZÉPSÉGE. AZÓTA IS MINDEN KEDDEN 2-3 ÓRÁT TÖLTÜNK EGYÜTT A FONYÓDI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN, AHOL KÉSZÜLNEK A SZEBBNÉL SZEBB FOLTMUNKÁK. A FOLTVARRÁS SZÁMUNKRA REMEK HOBBI ÉS HASZNOS IDŐTÖLTÉS. FOLTVARRÓNAK LENNI ÉLETFORMA, AMI ÖRÖMET OKOZ ANNAK AKI VARRJA, DE ANNAK IS AKI AJÁNDÉKBA KAPJA VAGY HASZNÁLJA.

Saját bloglista

2010. április 29., csütörtök

Találtam egy nagyon hasznos oldalt, érdemes megnézni.
www.folt-varras.hu

Eszter régi álma, ami most kezd valóraválni . Fonyód város címere, TEXTILBŐL. Még nincs teljesen kész, eddig Ő dolgozott sokat rajta, most már a csoport is bekapcsolódik ,de még így sok dolgunk lesz mire elkészül.


Szabó Zsuzsánk virágmintás faliképe és a textilfigurák is szépek lettek.







Ágoston Ági újabb párnával rukkolt elő, katedrál minta......türelem kell hozzá, de nagyon mutatós. Állítólag takarót is varr mellé, amilyen szorgoska volt a keddi klubnapon, az is hamar kész lesz.

Makay Éviék már készülnek az üzletnyitásra, az egész család párnákat varr. Ez még csak első de nagyon jól mutat. A gombolás nagyon feldobja.